19.5.2024 10:35
VVS Kilta

Toiminta 2024

Tammikuu 17.1.2024 Vuosikokous.

Helmikuu 21.2. Kävimme tutustumassa Amos Andersonin mielenkiintoiseen museoon ja vietimme yhdessä pienen kahvihetken Forumissa museon ovien avautumista odotellessa. Sää oli sateinen ja kylmä viima puhalteli, mutta ei se menoa haitannut.

Maaliskuu 3.3. Hannele Ahlqvistin juhlatilaisuus ”Juhlanäytös kahdeksikkoja ja pyörteitä”

12.3. Osallistuimme pienellä, mutta tehokkaalla joukolla Senioriliigan Olympialaisiin, kisat pidettiin Myyrmäen Urheiluhallissa.

Huhtikuun suunniteltuun retkeen aika käy vähiin, kun säät eivät ole luontoretkeilyä oikein suosineet. Toukokuun aikana pyritään korvaamaan huhtikuun tapahtuma. 

Toukokuu Viron matka Killan 30 v. juhlan merkeissä.

Kesä- elokuu kävellään Petikossa satoi tai paistoi. Lähtö parkkipaikalta tiistaisin klo 09:30 (huom muuttunut aika). Ilmoittautua ei tarvitse, jokainen tulee kun tulee ja tasan klo 9:30 lähdetään liikkeelle. Tervetuloa mukaan käveletkö sitten hitaammin tai nopeammin, kaikki tyylilajit sallittuja, porukalla kuitenkin liikutaan. Lenkin pituuden voi valita halunsa ja kuntonsa mukaan. Periaatteena on, että kaveria ei jätetä, kiltasisko tai -siskot huolehditaan vähintäänkin parkkipaikalle oman kulkuneuvon tuntumaan.

Syyskuu Kesäkauden päättäjäiset (paikka ja aika ilm. myöhemmin)

Lokakuu Valtakunnallinen iäkkäiden ulkoilupäivä Vetokannaksella.

Marraskuu Nyyttikestit Liisa luona.

Joulukuu Perinteinen Joulupuuro.