19.2.2024 12:37
Vantaan Voimisteluseura

Tiedote: VVS Temppis & Kivasali pysäköintijärjestelyjen muutokset

Arvoisa asiakkaamme,

Haluamme tiedottaa teille tärkeästä muutoksesta Vetokuja 1:n pysäköintijärjestelyissä, jotka astuvat voimaan 1.3. alkaen. Olemme kuulleet huolenne ja pyrkineet tekemään kaikkemme parantaaksemme pysäköintialueemme käyttökokemusta sekä ennen kaikkea turvallisuutta.

Taustaa muutokselle

Jo pitkään olemme havainneet autoalan toimijoiden aiheuttaman holtittoman pysäköinnin sekä turvallisuushaasteet pysäköintialueellamme. Nämä seikat ovat heikentäneet pysäköintialueen käyttöä ja turvallisuutta, mikä on aiheuttanut vaaratilanteita sekä useita reklamaatioita. Kiinteistön omistaja JM Suomi on päättänyt vihdoin vastata näihin haasteisiin tekemällä muutoksia pysäköintialueen valvontaan ja järjestelyihin, tavoitteenamme turvata parempi pysäköintikokemus kaikille kiinteistön käyttäjille.

Tulevat muutokset

Parkkeerauksen hinnoittelu:

  • Alkaen 1.3. pysäköinti Vetokuja 1:ssä ei ole enää maksutonta. Tämä muutos on tehty oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisen pääsyn hengessä kaikille pysäköintialueen käyttäjille.
  • Tarkemmat tiedot hinnoittelusta sekä VVS:aa ja Kivasalia kohdistetuista toimenpiteistä lueteltu alla erikseen.
  • HUOM! Pysäköinninvalvonta on alueella jo alkanut helmikuussa, joten mikäli tuulilasillesi ilmestyy sakkolappu ennen 1.3.24, niin laittakaa siitä mitätöintiä varten selkeä kuva sakkolapustanne sekä yhteystietonne osoitteeseen: hilma.kanerva@vantaanvoimisteluseura.fi
  • Ennen 1.3. jäsenillemme tulleita sakkolappuja EI siis tarvitsee maksaa, vaan olemme kiinteistönpäällikön kanssa sopineet VVS asiakkaille liukuma-ajan helmikuun loppuun asti.

Kolmen tunnin (3h) ilmainen pysäköinti VVS asiakkaille 1.3. alkaen:

  • Kaikille VVS:n asiakkaille on asetettu kolmen tunnin pysäköintirajoitus.
  • Tämä on suunniteltu siten, että jäsenemme voivat hyödyntää pysäköintialuetta maksutta oman jumpan/treenin ajan, joka tyypillisesti mahtuu kolmen tunnin sisälle.
  • 3h ylittävästä pysäköinnistä on maksettava!

Toimintatavat 3h rajoituksen saamiseksi:

  • KIVASALI (E-rappu)
    • Kiinteistöpäällikkö toimittaa meille tabletin, johon asiakas merkitsee rekisterinumeronsa heti salille/treeneihin tullessaan. Tämä oikeuttaa kolmen tunnin ilmaisen pysäköinnin merkkausajankohdasta lähtien.
  •  VVS TEMPPIS (B-rappu)
    • Kiinteistöpäällikkö toimittaa meille tabletin, johon asiakas merkitsee r rekisterinumeronsa heti salille/treeneihin tullessaan. Tämä oikeuttaa kolmen tunnin ilmaisen pysäköinnin merkkausajankohdasta lähtien.
    • Asiakkaat saavat VVS:n pysäköintilipun, joka yhdessä pysäköintikiekon kanssa oikeuttaa kolmen tunnin ilmaiseen pysäköintiin. Sekä pysäköintilippu että kiekko tulee pitää näkyvillä koko pysäköinnin ajan. Tämä käytäntö otetaan käyttöön etenkin aamupäivien isoille jumpparyhmille.


Nämä muutokset on suunniteltu parantamaan pysäköintialueen käyttökokemusta ja turvallisuutta, sekä varmistamaan, että kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet hyödyntää pysäköintitilaa. Ymmärrämme muutosten tuoman mahdollisen harmin ja pyrimme tekemään siirtymän mahdollisimman sujuvaksi kaikille osapuolille. Lisäksi kannustamme kaikkia harkitsemaan myös kestävämpiä kulkutapoja.

Kiitämme ymmärryksestänne ja yhteistyöstänne näiden muutosten aikana. Lisätietoja voi tiedustella seuramme toimistosta aukioloaikojemme puitteissa. :)

--
Ystävällisin terveisin,
Anu Kuusela /Vantaan Voimisteluseura