3.12.2021 08:51
Vantaan Voimisteluseura

myClub-jäsenpalvelu

Vantaan Voimisteluseura on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten harrastus-/valmennusmaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Jatkossa siis kaikki harjoitusaikataulut, kilpailut/tapahtumat, laskut, jäsentiedotteet ja viestit löytyvät kätevästi samasta paikasta! Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuranja oman ryhmän tapahtumiin sekä seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. Suosittelemme/toivomme kaikkia vahvasti lataamaan MyClub-sovelluksen puhelimeensa, jolloin sen käyttö helpottuu entisestään. Sovelluksen saa ladattua kätevästi sovelluskaupoista.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: toimisto@vantaanvoimisteluseura.fi | p. 0407638995

Ystävällisin terveisin,

Vantaan Voimisteluseura


myClub käyttöohjeet löydät täältä: https://help.myclub.fi/